• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Elektrisch gereedschap

Elektrisch tuingereedschap is ideaal om te gebruiken in jouw tuin. Het gazon maaien gaat vele malen sneller met een elektrische grasmaaier. Laat je wel goed voorlichten welk type voor jouw tuin gazon geschikt is. Voor het knippen van heggen is een heggenschaar super handig en heb je veel snoeiafval dan is de aankoop van een hakselaar geen overbodige luxe. Takken tot maximaal 45 mm worden probleemloos versnipperd. De trimmers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Let daarbij vooral op de lengte van de steel die moet passen bij jouw lichaamslengte, bij de duurdere types is de telescoopsteel te verstellen. De trimmer is vooral handig voor het korthouden van de randjes langs gazons en bloemperken en moeilijk bereikbare plaatsen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten


Elektrisch tuingereedschap kopen in Wageningen

Elektrisch tuingereedschap maakt het werken in de tuin een heel stuk leuker! Ons tuincentrum in Wageningen verkoopt daarom diverse soorten elektrische tuingereedschappen. Welke tuinklus je dit jaar ook wilt oppakken, bij ons gezellige tuincentrum ga je gegarandeerd slagen met ons grote assortiment tuingereedschap. Vroeger waren we gewend om zwaar werk te verrichten zoals hout zagen, een terras schoon schrobben en nog veel meer. Maar tegenwoordig hebben we de luxe om verschillende handige elektrische apparaten te kopen die het werk van ons overnemen en het werken in jouw tuin een stuk leuker en makkelijker maken. Wij verkopen o.a:

  • Kettingzagen
  • Grasmaaiers
  • Heggenscharen

Kettingzaag kopen 

Een kettingzaag is ideaal als je veel bomen of struiken in de tuin hebt staan en je bijvoorbeeld geregeld moet zagen of snoeien. Met onze moderne kettingzagen wordt dit erg snel en makkelijk voor je gedaan. Maar wist je dat je ook het afval kunt verwerken met bijvoorbeeld een bladblazer of hakselaar? Laat je eens adviseren in ons tuincentrum.

Grasmaaier kopen

Grasmaaier kopen

Een grasmaaier is essentieel als je een mooi én strak gazon in de achtertuin wilt hebben. Ons tuincentrum biedt daarom een groot assortiment aan van grasmaaiers zodat er altijd eentje voor je bijzit. Veel van onze grasmaaiers zijn voorzien van een opvangbank die het gemaaide gras direct voor je oppakt. Dit scheelt weer een hele tijd aan harken. 

Heggenschaar

Jouw eigen beuken- of coniferenhaag snel trimmen? Dat kan gemakkelijk met een elektrische heggenschaar. Kom kijken in het tuincentrum of er iets voor jou bij zit. 

Bladblazer kopen

Een bladblazer is perfect als je van plan bent om in het najaar de gevallen bladeren snel en makkelijk op te ruimen. Je bespaart veel tijd én je tuin ziet er weer op en top uit. 

Tuingereedschap en meer

Ander tuingereedschap zoals bewatering, handgereedschap en kleding & schoeisel vind je uiteraard ook bij tuincentrum De Oude Tol.