• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Elektrisch gereedschap

Heeft u groene vingers, maar bent u het zat om elke keer weer flink uitgeput te zijn van het snoeien en trimmen van uw struiken, bomen en heggen? Dan hebben wij goed nieuws! Elektrisch tuingereedschap is de oplossing waar u naar op zoek bent! Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen hebben wij een klein, maar mooi assortiment van elektrisch tuingereedschap, waaronder allerlei fantastische Gardena producten! Waarom Gardena? Omdat het simpelweg een geweldig goed merk is! Geen wonder dat het wereldwijd geliefd is bij tuinliefhebbers. Kom langs bij tuincentrum de Oude Tol om ons volledige assortiment tuingereedschap te bekijken of om advies te vragen over het gebruik. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Tuinplanten

Elektrisch tuingereedschap kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Snoeien met accu gereedschap

Tegenwoordig hebben we de luxe om allerhande handige elektrische apparaten in huis te halen die het onderhouden van de tuin een stuk leuker en makkelijker maken. We hebben alles wat u nodig heeft om uw tuin in een handomdraai te veranderen in een waar paradijs, zoals grasmaaiers, bladblazers, verticuteerders én heggenscharen! Heeft u ooit geprobeerd om een heg te snoeien met een snoeischaar? Het is zwaar werk en het kan een eeuwigheid duren. Met een Gardena elektrische heggenschaar klaart u de klus in een handomdraai! Het fijne is dat u tegenwoordig nauwelijks meer te maken heeft met draden en kabels die in de weg zitten. Gardena is de koning van de accu's! Ze geven u ontzettend veel vrijheid en zijn ook nog eens een stuk milieuvriendelijker.

Kom langs voor ons complete Gardena aanbod!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geweldig gazon met onze grasmaaiers

Grasmaaiers zijn onmisbaar voor elke trotse gazoneigenaar. Het maaien van gras is waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid, maar het is wel belangrijk als u een mooie en gezonde grasmat wilt hebben. Met de Gardena grasmaaier kunt u uw gazon in een mum van tijd maaien. Geen gedoe meer met een grasschaar, handmatige maaier of het inhuren van een professional. Veel van onze Gardena grasmaaiers zijn voorzien van een opvangbank die het gemaaide gras direct voor u verzamelt. Dit scheelt weer een hele tijd aan harken. Bovendien zijn onze maaiers ook op ergonomisch gebied geweldig fijn.

Gazon

Klaar? Bladblazen maar!

De herfst is een prachtig seizoen, met alle mooie kleuren en geuren, maar laten we eerlijk zijn, het opruimen van alle bladeren is geen pretje. Maar met de Gardena bladblazer wordt het een fluitje van een cent! Bladeren worden in een mum van tijd opgeruimd en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de rugpijn die u anders zou krijgen van het harken.

Grond- en meststoffen

Gardena grasmaaier | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Gardena bladblazer | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

De kwaliteit van Gardena

Accu gereedschap van Gardena is ontzettend handig vanwege de volledige bewegingsvrijheid die het biedt, het lichte en gemakkelijke te hanteren ontwerp, de milieuvriendelijkheid en duurzame accu's. Gardena heeft echter een nog veel breder assortiment aan producten. Elk product is ontworpen met het oog op functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ontdek dus ook zeker het snoeigereedschap, de bewateringsproducten en algemene tuinartikelen.

Bewatering

   

Elektrisch gereedschap kopen bij de Oude Tol in Wageningen

Waar wacht u nog op? Bezoek tuincentrum de Oude Tol in Wageningen en ontdek de wereld van Gardena en ander elektrisch tuingereedschap. Maak van uw tuin een paradijs met het beste gereedschap en geniet van een ontspannen en zorgeloze tuinierervaring! Kom gerust langs en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Samen zorgen we voor een prachtige en gezonde buitenplek! Tot snel!

Contact & openingstijden