• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Gesteeld gereedschap

Bij tuincentrum de Oude Tol hebben we een passie voor tuinieren en het verzorgen van allerlei soorten groen. Daarom zijn we trots om een uitgebreid assortiment gesteeld gereedschap aan te bieden, waaronder het hoogwaardige gereedschap van Talen Tools. Of u nu een groentje of een al enthousiaste tuinliefhebber bent, ons gesteelde gereedschap is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Van bezems tot harken, van schoffels tot onkruidstekers; wat maakt gesteeld gereedschap zo nuttig en waarom zou u het moeten overwegen voor uw tuinwerkzaamheden? We gaan het u vertellen! Kom langs bij tuincentrum de Oude Tol om ons volledige assortiment tuingereedschap te bekijken of om advies te vragen over het gebruik. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Tuinplanten

Talen Tools tuingereedschap kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Wat is gesteeId gereedschap?

Gesteeld gereedschap omvat een breed scala aan handgereedschap met stevige houten of kunststof stelen. Hier zijn enkele voorbeelden van gesteeld gereedschap:

  1. Een schop met een stevige houten steel is ideaal voor het graven van gaten, het verplaatsen van aarde en het uitgraven van wortels.
  2. Een spade wordt vaak gebruikt voor het omspitten van grond, het verplaatsen van compost en het aanleggen van borders.
  3. Harken zijn handig voor het verzamelen van bladeren, het egaliseren van grond en verwijderen van onkruid.
  4. Schoffels met stelen zijn ideaal voor het verwijderen van onkruid tussen planten en het losmaken van de grond.
  5. Bijlen met houten stelen worden gebruikt voor het kloven van hout.
  6. Snoei- of takkenscharen met stelen zijn perfect voor het snoeien van struiken en bomen.
  7. Bezems met stelen worden gebruikt voor het schoonvegen van terrassen, opritten en tuinpaden.

Deze stelen zijn niet alleen duurzaam en robuust, maar bieden ook een comfortabele grip en een goede balans tijdens het gebruik. GesteeId gereedschap wordt al eeuwenlang gebruikt door tuiniers en vakmensen vanwege de vele voordelen die het biedt.

Kom langs voor ons complete Talen Tools aanbod!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Waarom kiezen voor gereedschap met steel?

Tuingereedschap op steel is ontworpen om het gemakkelijker te maken om te werken zonder te bukken, waardoor het comfortabeler en ergonomischer is voor tuinieren en ander buitenwerk. Gesteeld gereedschap wordt vaak gebruikt voor taken zoals het schoonmaken van tuinbedden, het verwijderen van onkruid, het planten van bloemen en planten, en het omwoelen van grond. Het assortiment aan gesteeld gereedschap is divers en kan verschillende vormen en maten hebben, afhankelijk van de specifieke taak die moet worden uitgevoerd.

Gazon

Kies het perfecte gereedschap

Bij het kiezen van gesteeld gereedschap is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de lengte en het gewicht van de steel, de kwaliteit van het materiaal en de ergonomie van het handvat. Deze moet uiteraard matchen met uw eigen lengte en voorkeuren. Goed gekozen gesteeld gereedschap kan het werk in de tuin vereenvoudigen en comfortabeler maken.

Handgereedschappen

Talen Tools | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Talen Tools | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

De kwaliteit van Talen Tools

Talen Tools staat bekend om zijn hoogwaardige gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Hun assortiment gesteeId gereedschap is met zorg samengesteld en biedt de perfecte combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Of u nu een professionele tuinman bent die dagelijks gereedschap gebruikt of een hobbyist die af en toe in de tuin werkt, Talen Tools heeft voor elk wat wils. Niet voor niks timmert dit merk al ruim 100 jaar aan de weg!

Bewatering

   

Tuingereedschap kopen bij de Oude Tol in Wageningen

Bij tuincentrum de Oude Tol streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. Ons assortiment gesteeId gereedschap is zorgvuldig geselecteerd om u te helpen bij al uw tuinwerkzaamheden, of u nu een kleine stadstuin heeft of een uitgestrekte landgoed beheert. Breng een bezoek aan tuincentrum de Oude Tol in Wageningen en ontdek ons uitgebreide assortiment gesteeId gereedschap van Talen Tools en Gardena. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte gereedschap voor uw behoeften.

Contact & openingstijden