• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Solar

Ook voor in de tuin hebben we bij Tuincentrum De Oude Tol tuinverlichting op zonne-energieTuinverlichting geeft namelijk sfeer in de tuin en brengt een veilig gevoel voor de donkere nachten. Zonne-energie is een duurzame manier van verlichting voor de tuin, dus dit is een bewuste keuze voor het milieu. De solar lampen hebben een zonnepaneel waardoor zonlicht wordt omgezet in elektrische energie, waar de lampen voldoende op kunnen draaien. Uiteraard is het niet altijd zonnig in Nederland, dus vaak is er een oplaadbare accu waarin de energie kan worden opgeslagen. Als je graag een duurzame keuze maakt voor in de tuin, is de verlichting op zonne-energie een zeer goede optie!

Duurzame tuinverlichting op zonne-energie

Naast het feit dat solar verlichting een duurzame keuze is, is het ook nog eens erg praktisch dat de verlichting geen stekkers en stopcontacten nodig heeft. Je kunt ze gewoon plaatsen waar je wilt, zonder te veel gedoe met snoeren. De verlichting op zonne-energie is er in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij onder andere:

  • Lampen met een bewegingsmelder
  • Solar steeklampen
  • Solar wandlampen
  • Solar decoratieve lampen

Wil je het tuinpad verlichten, een lamp met bewegingsmelder bij het tuinhek, of een mooi lampje op de tuintafel? Tegenwoordig worden de solar lampen gemaakt in uiteenlopende stijlen en afwerkingen, zodat er voor iedere stijl een geschikte solar lamp te vinden is. Zo kun je dus bewuste en duurzame keuzes maken voor het verlichten van de tuin, zonder hierbij concessies te doen voor wat betreft de styling van de tuin. 

Zonne-energie tuinverlichting De Oude Tol

De voordelen van tuinverlichting op zonne-energie

Door (deels) te kiezen voor zonne-energie bespaar je in ieder geval kosten. Daarnaast is het gunstig om gebruik te maken van de lampjes zonder deze te hoeven ingraven, of rekening te houden met bedrading enzovoort. Hoewel Nederland niet de meeste zonne-uren heeft, zijn er verschillende lampjes die een accu hebben waar de energie in kan worden opgeslagen. Zo kun je de lamp uitkiezen die lang genoeg mee gaat! Als je in het donker thuis komt, of van binnen naar een donkere tuin kijkt, is het erg fijn om goede verlichting te hebben. Ook is het erg mooi meegenomen dat de lampen vaak zijn voorzien van een bewegingsmelder en tegenwoordig ook tijdschakelaars. Er zijn dus vele verschillende mogelijkheden om de tuin te verlichten op zonne-energie! 

Tuincentrum De Oude Tol voor tuinverlichting op zonne-energie en nog veel meer!

In ons tuincentrum kun je het volledige assortiment aan tuinverlichting bekijken, met onder andere de solar-verlichting. Bekijk het online aanbod, of kom gerust langs in ons tuincentrum in Wageningen. Uiteraard voorzien we je graag van advies indien nodig, bijvoorbeeld door mee te denken over de juiste plek voor bepaalde lampen en het benodigde aantal. Ook voor zwakstroom tuinverlichting kun je bij ons terecht. Vraag onze medewerkers hiervoor gerust om hulp, of neem contact met ons op door te bellen naar 0317 - 41 08 35, of door een mail te sturen naar [email protected]. Bij Tuincentrum De Oude Tol helpen we je graag bij het maken van duurzame en bewuste keuzes! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten