• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Tuingereedschap

Goed tuingereedschap voor het onderhouden van jouw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van de tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis in ons tuincentrum. Ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklasses. Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen voor ons complete assortiment tuingereedschap. Wij geven jou graag advies!

Tuingereedschap kopen in Wageningen

Tuingereedschap is onmisbaar in jouw tuin en is bovendien een handig product om binnen handbereik te hebben. Je weet immers nooit wanneer je jouw tuingereedschap kunt gebruiken. Heb je een mooi grasveld in je tuin of in de buurt? Dan kun je kiezen om een grastrimmer of elektrische grasmaaier te kopen. Ook als je een tuin hebt waarin een grote boom staat waar de bladeren vanaf vallen, kun je kiezen voor een handige bladblazer en zijn deze blaadjes in een mum van tijd weg! Bij tuincentrum de Oude Tol vind je precies wat je zoekt: 

  • Kruiwagens
  • Snoeischaren 
  • Scheppen
  • Tuinkleding

Verschillende soorten tuingereedschap kopen

Ons tuingereedschap is in Wageningen én in onze webshop verkrijgbaar in verschillende soorten categorieën. Daaronder vallen bijvoorbeeld bosmaaiers en hakbijlen, maar ook onze handige snoeischaren en trimmers. Voor ieder seizoen is er wel gereedschap voor de tuin te vinden:

Ook andere tuinaccessoires zoals gewasbescherming en meststoffen zijn verkrijgbaar. Merken zoals Bayer Garden en ECOstyle zijn onmisbaar in ons tuincentrum en ook nog eens heel populair. Tuingereedschap maakt het werken in jouw tuin een heel stuk makkelijker en bovendien sneller. Een ouderwetse heggenschaar doet bijvoorbeeld drie keer zo lang over het snoeien van een heg dan een elektrische variant. Ook grasmaaien met een ouderwetse rolgrasmaaier kunnen we ons bijna niet meer herinneren. Nu hebben we zelfs robotmaaiers die automatisch het gras voor je maaien. Elektrisch tuingereedschap zorgt ervoor dat je een klusje in de tuin zo af hebt. Erg handig als je veel te doen hebt! 

In ons tuincentrum verkopen we onder andere: kunststof tuinscheppen, mini schoffels, vetplantschepjes, gazonharken, handharkjes en fruitplukkers.

Rhenen, Bennekom, Renkum, Opheusden, Renkim of Kesteren tuincentrum

De voordelen van tuingereedschap?

  • Tuingereedschappen zijn erg geschikt om jouw tuin fraai en schoon te houden
  • Tuingereedschappen houden bovendien jouw tuin overzichtelijk
  • Tuingereedschappen bieden tuinplanten en bloemen de juiste verzorging

Tuingereedschap aanbieding?

Regelmatig hebben wij tuingereedschap aanbiedingen voor jou! Houd onze Facebook en website in de gaten en ontvang goedkoop tuingereedschap! Dus woon je in de omgeving van Rhenen, Bennekom, Renkum, Opheusden, Renkim of Kesteren? Kom dan langs voor het beste tuingereedschap! Ook hebben wij unieke tuinmeubelstuinverlichting en graszoden verkrijgbaar in ons tuincentrum. Zien we jou ook snel?

Bekijk handgereedschap

Toon filters Verberg filters

Filter producten