• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Buiten potten Nijmegen

Buiten potten kopen bij NijmegenBent u op zoek naar buiten potten en bent u woonachtig in Nijmegen? Ons tuincentrum biedt een groot assortiment aan buiten potten voor uw tuinplanten. Ook al heeft u een klein terras, we bieden buiten potten in veel verschillende formaten en materialen. Zo is er voor iedere type tuin een bijpassende pot te vinden.

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste buiten potten!

De keuze van een geschikte pot is sterk afhankelijk van de plaats en de type bloemen die u in de buiten potten wilt plaatsen. Het is bijvoorbeeld aan te raden een pot van kunststof te gebruiken, als u grote en zware bloemen wilt planten in potten. Laat u daarom van te voren goed adviseren over buiten potten door één van onze medewerkers van ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen.

Elho potten

In ons tuincentrum in Wageningen, nabij Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Ede verkopen wij een ruim assortiment Elho potten. De populaire Elho bloembakken en potterie zijn beschikbaar in diverse kleuren, maten en vormen. En het Elho assortiment loopt steeds verder uit. Elho zweert bij kunststof, al zolang als ze bestaan. En dat doen ze niet voor niets. De hoogwaardige kunststof die gebruikt wordt heeft namelijk heel veel voordelen: Zo is het lekker licht, 100% waterdicht, vorstbestendig, sterk, kleurecht en goed schoon te houden.

Capi potten

Naast Elho potten verkopen wij ook Capi (Capitol Ornaments). De producten van Capi zijn te herkennen door de natuurlijke uitstraling. Alle producten worden handmatig vervaardigd en doorlopen verschillende afwerkingsniveaus zodat elk product uniek is. Een groot deel van de collectie is vorst- en vochtbestendig. Capi geeft op elk product een garantie van 3 jaar. Capi Europe was één van de eersten die met deze lichtgewicht producten op de markt kwam.

Bekijk gerust alle tips over buiten potten

In buitenpotten kan veel kwaliteitsverschil zitten. Zo zijn bijvoorbeeld terracotta potten in het lagere prijssegment poreuzer gebakken dan de duurdere goed doorbakken potten. Dit kan als gevolg hebben dat poreuzere potten in de winter stuk vriezen. Zet deze dus binnen 's winters. Voor meer handige tips over buiten potten kunt u onze tuintipspagina raadplegen of vraag het aan één van onze enthousiaste medewerkers van ons tuincentrum nabij Nijmegen