• Service en kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Aantal m2 = 7.000m2
 • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Katten

Dierbenodigdheden voor katten kopen | Tuincentrum de Oude TolU houdt uiteraard beestachtig veel van uw liefste kater. U wilt dan ook alleen het allerbeste voor uw kittige kat. Van krabpalen tot de zachtste mandjes voor uw kat of poes staan op de dierenafdeling van tuincentrum de Oude Tol. Mooie draagmandjes, leuke voederbakjes, maar ook vlooienbandjes, speeltjes en een groot assortiment voeding en vitaminepreparaten. Keuze genoeg om uw kat te verzorgen, te vermaken en te verwennen. Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen voor ons complete assortiment dierbenodigdheden. Wij geven u uiteraard graag advies.

Kom langs

 

 

Kat benodigdheden in Wageningen kopen

Wanneer u de trotse eigenaar bent van één of meerdere katten, heeft u uiteraard diverse benodigdheden nodig. Deze kunt u vinden bij ons tuincentrum Wageningen. Het woord 'benodigdheden' verraadt het al: het zijn alle items die uw kat nodig heeft om een fijn, actief. ontspannend, gezond en lekker leven te hebben. We kijken wat essentieel is en daarnaast houden we rekening met het feit dat u uw kat ook geregeld wilt verwennen met wat lekkers of  uitdagen met katspeeltjes. Bekijk snel ons assortiment.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Wanneer is een kat gelukkig?

Heeft uw kat genoeg ruimte, rust en makkelijk toegang tot water? Dan zijn katjes vaak al heel erg blij. Er spelen enorm veel aspecten mee die kunnen leiden tot een positieve poes, zoals contact met andere katjes en voldoende krabmogelijkheden. Als een kat gelukkig is, kunt u dit gelijk zien aan zijn of haar lichaamstaal- en houding. Hoe de kat zich voelt, bepaalt ook voor een groot gedeelte hoe hij zich gedraagt. Een gelukkige kat voelt zich veilig, is onderzoekend en speels. Daarnaast is hij of zij vriendelijk, kalm en vertoont dagelijks natuurlijk gedrag. Ga eens na of uw kat de volgende signalen geeft:

 • Een gelukkige kat is ontspannen genoeg om in een diepe slaap te raken. Hij reageert tijdens zijn slaap daarom niet meer op zachte geluiden of aanrakingen;
 • Gelukkige katten knipperen langzaam om aan te geven dat zij niets kwaads in de zin hebben;
 • De staart van een gelukkige kat beweegt niet of rustig wat heen en weer.

Dierenwinkel

Kattenbenodigdheden kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Alles voor uw kat, poes, kitten of kater

Nieuwe spullen voor uw kat kopen? Kom dan eens langs bij tuincentrum de Oude Tol in Wagingen voor een breed assortiment aan kat benodigdheden. Wij hebben een afdeling voor katten waar je van alles kunt vinden voor katten. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • Katten draagmandje
 • Katten eetbakje
 • Krabpaal
 • Kattenbak
 • Kattenmand
 • Vlooienbandjes 
 • Kattenvoeding (van onder andere Royal Canin)

Hoe oud wordt een kat?

Gemiddeld wordt een kat 14 jaar. Een kwart wordt ouder dan 17 jaar. Uw kat kan erg oud worden u als baasje een aantal zaken zeer serieus neemt. Uiteraard moet uw kat de juiste voeding binnenkrijgen. Denk aan de benodigde vitamines en mineralen. Ook moet een kat lekker kunnen bewegen. Het is inmiddels van origine een echter jager. Misschien gaat uw poes elke dag we de hort op, op jacht naar vogels en muizen. Als uw kat vooral binnenshuis leeft, kunnen de nodige kattenspeeltjes hem of haar lekker actief houden. Zo voortkomt u dat uw kat dik, lui en dus ongezond wordt. Ook leeft een poes of kater een gelukkiger leven wanneer deze een liefhebbende eigenaar heeft. Geef uw liefste huisgenoot dan ook geregeld een aai over de bol of een flinke knuffel.

Kattenspeeltjes kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Kattenspeeltjes

Voor kattenspeeltjes kunt u bij ons in Wageningen ook terecht. Denk maar eens aan laserlampjes, speelmuizen, speelhengels en balletjes om de zintuigen van uw huisdier optimaal te benutten en te stimuleren. Katten brengen uiteraard best wat uur in huis door waardoor ze alle training kunnen gebruiken die ze nodig hebben. Daarom is het niet ongewoon dat katten vaak wat molliger zijn en gerelateerde ziektes kunnen krijgen. Houd daarom ook uw kat gezond en train vaak met hem. Speelgoed voor katten is daardoor de perfecte manier om uw kat of poes langere periodes te laten bewegen en spelen. 

Honden

Kat benodigdheden: niet voor de poes

Als u een kateigenaar bent, dan weet u als geen ander hoeveel u om een kat kunt geven en dat het meer dan logisch is hem écht als beste vriend zien. De liefde tussen kat en mens kent geen grenzen. Het heerlijke gespin van uw kat kan een slechte dag weer helemaal goed maken. Wij van tuincentrum Oude Tol te Wageningen hebben de mooiste en beste kattenbenodigdheden geselecteerd die uw kat verdient. Katten hebben een zeer verrassend karakter en dat maakt de dieren juist zo leuk. Zoals je misschien wel weet, houden katten enorm van luieren en slapen. Om die reden vindt u allerlei kattenmandjes en kussens in ons assortiment. Bovendien gaat een kat graag op jacht naar muizen, dus test zijn jachtinstinct maar eens uit met een kattenspeeltje. Ook uw kat zal hier gelukkig en blij van worden. Producten voor katten zijn er om uw kat of katten gelukkig te maken, maar daarnaast ook om uw kat gezond te houden. In ons dierenassortiment vindt u uitsluitend A+ kwaliteit producten.

Kattenspeeltjes kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Bezoek tuincentrum de Oude Tol om dierenproducten te kopen

Woont u in de omgeving van Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum of Veenendaal? Kom dan langs ons tuincentrum om alles in huis te halen voor uw liefste huisgenoot. We hebben alles in huis om uw kat of poes in topconditie te houden. Ook voor de mooiste tuinplanten of kamerplanten bent u uiteraard aan het juiste adres. Vragen over ons assortiment? Onze dierenexperts helpen u graag! Zien we u snel bij tuincentrum de Oude Tol?