• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Arrangementen & bloemstukken

Voor een mooi bloemen- of plantenarrangement bent u bij tuincentrum de Oude Tol helemaal aan het juiste adres!
 
 
 


Breng uw schaal, plantenbak of vaas naar De Oude Tol

Heeft u thuis een mooie schaal, plantenbak of vaas welke u graag wilt laten vullen met mooie planten of bloemen? Dan helpen wij u graag verder! Niet iedereen vindt het leuk of heeft het inzicht om een mooie planten- en/of bloemencreatie te maken. De medewerkers van ons tuincentrum in Wageningen hebben gelukkig al vaker met dit bijltje gehakt en weten door goed naar uw wensen te luisteren altijd een mooi en persoonlijk bloemen- of plantenarrangement te verzorgen.

Een plantenbak, schaal of vaas kopen en laten opmaken in Wageningen

In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan plantenbakkenmooie schalen en vazen, maar ook daar moet natuurlijk nog een mooi bloemen- of plantenarrangement in. En daarmee zijn wij u graag van dienst! Kies de schaal, plantenbak of vaas die bij u past en laat onze groene vingers een mooie bloemen- of plantencreatie voor u verzorgen. Geef uiteraard gerust uw wens voor bepaalde bloemen of planten door.

Voor een mooie bloemen- of plantenarrangement bent je bij Tuincentrum De Oude Tol helemaal aan het juiste adres!

Creëer je eigen bloemen- en plantenarrangement

Bij het vullen van een schaal, plantenbak of vaas met bloemen en/of planten zullen wij rekening houden met je smaak, maar ook met jouw wensen om er zelf nog extra aandacht aan te besteden of er liever geen omkijken meer naar hebben. Kom langs en laat je verrassen door de groene vingers van Tuincentrum De Oude Tol. Heb je vooraf al enkele vragen, bel 0317 - 41 08 35 of mail naar [email protected].