• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Kerst artikelen Ede

Kerst artikelen kopen bij Ede

Kerst artikelen in Ede vinden is niet moeilijk. Elk najaar organiseert tuincentrum De Oude Tol een kerstshow waar je overal sfeer en twinkelende lichtjes om je heen ziet. Op onze kerstafdeling vind je alles om van je Kerst een gezellig feestje te maken. Zo vind je bijvoorbeeld tal van kerstbomen en kunstkerstbomen in diverse maten en soorten, de nieuwste kerstdecoraties, kaarsen en kandelaars.

Neppe en echte kerstbomen van goede kwaliteit

De kerstartikelen die je nabij Ede aantreft, passen in ieder huishouden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte kerstboom uit Nijmegen? Een aantal soorten die je in ons aanbod vindt:

  • zilverspar;
  • fijnspar;
  • Nordmann;
  • blauwspar.

Iedere kerstboom is verkrijgbaar in diverse hoogtes. De fijnspar is de meest populaire kerstboomsoort vanwege zijn heerlijke geur. De naalden vallen echter wel snel uit. De zilverspar is smal en heeft blauwgroene naalden die niet zo snel uitvallen. De Nordmann is een wat bredere boom met volle takken. De naalden prikken niet én blijven zitten. De blauwspar heeft blauwzilveren naalden en geurt alleen als je de takken aanraakt. Het is ook mogelijk een kunstkerstboom aan te schaffen, met of zonder lichtjes. De kunstkerstbomen in Arnhem zijn makkelijk uit te vouwen en op te bergen.

Je boom optuigen met kerst artikelen uit Ede

Een kerstboom is natuurlijk niet compleet zonder kerstballen en lichtjes. Daarom vind je tussen alle kerst artikelen nabij Ede ook tal van boomdecoraties. Begin altijd met de kerstverlichting. Bepaal of je voor warme, gele lichtjes, witte lichtjes of toch voor verschillend gekleurde lichtjes gaat. Daarna is het tijd om kerstballen op te hangen. Gebruik binddraad om de ballen goed aan de boom te bevestigen. Combineer matte en glanzende ballen voor een mooie uitstraling. Hang de ballen dicht bij de stam om diepte te creëren. Hierna volgen de andere decoratiehangers. Wissel houten en glazen decoraties af en probeer ook verschillende vormen te combineren. 

Bezoek onze kerstafdeling nabij Ede boordevol kerst artikelen!

Vlak voor de kerstdagen zorgen onze deskundige medewerkers voor een zeer gezellige kerstsfeer en is onze kerstafdeling met veel aandacht ingericht. De kerst artikelen in Ede zijn prachtig uitgestald en onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Artikelen zoals kerstbomen zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Naast kerstbomen en decoraties vind je ook kaarsen en kandelaars, binnen- en buitenverlichting, kerststukjes en sneeuwwitte cyclamen in ons assortiment. Lees onze handige tuintips op deze website en bezoek ons tuincentrum nabij Ede om al onze kerst artikelen te bekijken.