• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Elho Potterie

Een mooie bloempot of plantenbak buiten maakt jouw tuin compleet! In ons tuincentrum in Wageningen verkopen wij volop bloembakken van onder andere het merk Elho. Of je nu op zoek bent naar een vierkante pot, een rechthoekige pot of naar ronde potten, wij hebben het voor jou. Je kunt kiezen uit een buiten bloempot of juist een binnen bloempot van Elho. Maak van jouw huis ook een uniek thuis. Bekijk hieronder onze producten van het unieke merk Elho of kom langs bij ons in Wageningen. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

1 - 1 van 1 producten

Niet alleen de vorm van de bloempot of bloembak is van
belang, maar ook het materiaal. Ben je op zoek naar bloembakken van kunststof voor buiten, een houten bloembak, terracotta bloempot of grote bloembakken voor buiten? Het kan allemaal! Bezoek ons tuincentrum voor een passend advies. Kunststof potten zijn onderhoudsvriendelijk en zijn gemakkelijk te verplaatsen, maar houten of stenen bloempotten hebben weer een andere uitstraling die je misschien wel heel erg aanspreekt. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Duurzame bloempotten Elho 

Elho is een Nederlands merk en tevens familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van kunststof bloempotten en andere unieke artikelen voor jouw huis en tuin. Naast het feit dat alle bloempotten mooi en uniek zijn, zijn de bloempotten ook erg functioneel. Zo zijn er bijvoorbeeld Elho bloempotten met een handig bewateringssysteem. Fleur daarom ook eens jouw huis, tuin of balkon om met trendy items van Elho.

Het Nederlandse familiebedrijf Elho bestaat inmiddels al langer dan 50 jaar en is uitgegroeid tot marktleider in Europa als het om kunststof bloempotten en plantenbakken gaat. Elho gaat met de tijd mee waardoor de ontwerpen tijdloos zijn. Elho uit zich in trendy ontwerpen en handige extra's. Deze producten worden zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt en deels met gerecyclede materialen.

Wij verkopen bij De Oude Tol in Wageningen onder andere:

Elho potten kopen

Geniet jij ook zo van mooie bloemen en planten voor binnen én buiten het huis? De Oude Tol geeft je geen ongelijk. Omringd worden door de mooiste kleuren, geur en leven is extra goed voor je humeur. Daarom is de juiste verzorging van bloemen en planten erg van belang. Naast verzorging van de planten is het ook extra fijn als ze in een bloempot staan die goed bij jouw interieur past. Daarom ben je op zoek naar duurzame en stijlvolle bloempotten waarin deze volop kunnen groeien en bloeien. Met de Elho producten en bloempotten gaat dat 100% lukken. Ook zijn sommige bloempotten voorzien van leuke extraatjes zoals wieltjes. Hoe leuk! 

In het assortiment van de Oude Tol in Wageningen vind je tuinartikelen en bloempotten die perfect bij jou en jouw stijl passen. Kom het zelf eens bekijken. Zo kun je kiezen uit diverse kleuren, vormen en maten. Je kunt voor simpel zwart of wit gaan of bijvoorbeeld voor een opvallendere kleu zoals zachte pastels of trendy knalkleurtjes. Een Elho flowerbridge is daarnaast erg handig voor de rand van je balkon.

Heb je vragen over ons assortiment, neem dan contact op via 0317 410 835 of mail gerust naar [email protected].