• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Ornamenten en verlichting

Vijververlichting is onmisbaar bij de aanschaf van een vijver. Wanneer je een vijver heeft aangelegd, heb je waarschijnlijk rekening gehouden met de benodigde elektriciteit voor verlichting of voor de waterpomp. Aan deze pomp kunt u een spuitornament of fontein koppelen. Het assortiment in spuitfiguren is divers. De meeste figuren zijn van metaal, maar ook kunststof, steen en koper zijn veel gebruikte materialen. Verlichting in én om de vijver geeft de vijver een sprookjesachtig aanzicht. Een veilige manier van verlichting is zwakstroomverlichting, makkelijk in de te graven en een snel resultaat. Ook lampjes op zonne-energie zijn te koop hoewel het aanbod hierin over het algemeen beperkt is. De verlichte glazen bollen die op het wateroppervlakte drijven maken uw vijver nog mooier. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

 

Vijververlichting kopen als tuinverlichting

Heerlijk 's avonds genieten in de tuin van jouw vijvervissen en waterplanten kan gemakkelijk dankzij tuinverlichting, vijververlichting en onderwaterverlichting. Bovendien creëer je hiermee een bijzondere sfeer mee rondom de waterpartij, waardoor je nog lang na de zonsondergang hiervan kan genieten. Er zijn uiteraard veel verschillende soorten vijverlampen zoals LED vijverlampen en onderwaterverlichting waardoor er altijd eentje voor je bijzit. Moderne LED-verlichting is bijvoorbeeld erg duurzaam, gebruiksvriendelijk en heel energiezuinig, zodat iedereen kan genieten van een mooi verlichte vijver in de tuin. Een waterornament in de tuin, vind je bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen. 

Veiligheid bovenop met vijververlichting

Door een vijverlamp te kopen, verhoog je automatisch de veiligheid in én rondom jouw huis. De tuin sfeerverlichting zorgt voor een goed overzicht van de tuin. Zo zorgt vijververlichting in de winterdag, als het buiten te koud is om van de vijver te genieten voor een warme gloed rond de waterpartij. In de donkere maanden voorkom je natte voeten – of erger – met een verlicht wateroppervlak. Zeker als de vijver dicht bij het terras of looppad ligt zorgt verlichting naast sfeer ook voor veiligheid. Ook is er uiteraard vijververlichting onder het water te vinden. 

vijverornamenten, tuinverlichting en vijverpomp kopen in Wageningen

Genoeg soorten vijververlichting

Je vindt vijververlichting en ornamenten in veel verschillende vormen bij ons tuincentrum in Wageningen. Van waterdichte LED strips tot aan echte spots en drijvende lichtobjecten. Een subtiele onderwaterverlichting geeft een geweldig lichteffect, zelfs als je een kleine terrasvijver in de tuin hebt. Laat je eens inspireren en kom de verlichting voor jouw vijver in het echt bekijken in ons tuincentrum. Ook voor de aanleg van je vijver, vijverfilters, vijvervissen en vijverplanten kun je bij ons terecht. Tot snel!