• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunstbloemen & droogbloemen

Kaarsen kopen | Tuincentrum de Oude TolNaast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met foambloemen, zijdebloemen, droogbloemen en kunstplanten. Een combinatie van een trendy pot of vaas met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief.

Jaarrond genieten

Zet een mooi boeket van zijdebloemen of droogbloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren - en dat het gehele jaar door. Er zijn namelijk genoeg bloemen die niet het gehele jaar te krijgen zijn. In een zijden jasje kunnen deze beauties echter wel jaarrond shinen. In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren voor een spannend en verrassend effect. Ziet u het verschil?

Kunstbloemen: van boeket tot arrangement

Gaan bij u vaak de bloementjes dood? Of vergeet u regelmatig de plantjes water te geven? Dan zijn kunstbloemen de ideale oplossing. Ook als u bijvoorbeeld vaak van huis bent of een druk sociaal leven heeft, zijn nepplantjes ideaal. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en zullen niet verwelken. Elk seizoen heeft u de mooiste bloemen staan, ongeacht of die bloemen in het echt wel te krijgen zijn. Daarnaast zijn ze perfect voor donkere of frisse ruimtes. Zo is zelfs van de hal of het toilet iets gezelligs te maken. Kies één soort of een mix van bloemen die past bij uw interieur. Het is uiteraard helemáál leuk om elk jaargetijde of feestdag een nieuwe toevoeging aan uw kunstbloemenboeket te doen: voeg met Pasen wat gele bloemen toe, kies met Valentijnsdag voor roze rozen en ga in het najaar los met winterse takken. Zo voelt uw boeket altijd als nieuw!

Zijdebloemen zijn allang niet meer nep

Kunstbloemen zien er allang niet meer neppig of plastic uit. Sterker nog, ze zijn tegenwoordig niet meer van echte bloemen te onderscheiden. De materialen die ze de laatste jaren gebruiken zijn van topkwaliteit waardoor ze bijna echt lijken. Er is dus geen reden meer om ze niet in huis te halen. Heeft u wat moeite met het in leven houden van bloemen of planten? Dan zijn kunstbloemen en -planten echt iets voor u! Ze hebben geen verzorging nodig en zien er altijd sprankelend uit. Als u nog een lege hoek in de woonkamer heeft, dan is deze gemakkelijk op te leuken met een grote bos kunstbloemen of een paar kunstplanten. Sfeer gegarandeerd!

Kunstbloemen kopen | Tuincentrum De Oude Tol

Droogbloemen: dé trend van nu

In de jaren '70 en '80 waren ze al een hit, maar ze zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit de interieurbladen of woonprogramma's: droogbloemen! Ze zijn er in allerlei soorten, maten en afmetingen waarvoor er voor elke vaas wel een mooi boeketje te vinden is. Nu kunt u natuurlijk zelf bloemen plukken, drogen en verwerken in uw interieur, maar wij maken het u makkelijk met ons assortiment gedroogde bloemen, kruiden, pluimen en grassen. Ze hebben een natuurlijke look, maar hoeven geen water en kunnen goed tegen warmte. Droogbloemen zijn niet kapot te krijgen!

Verschillende soorten zijdebloemen en kunstplanten

Heeft u ook zin om uw woning op te fleuren met bloemen en planten die niet kapot te krijgen zijn? Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen voor ons complete assortiment. We hebben uiteraard ook bijpassende potten, vazen en ander glaswerk waar uw kunstboeket prachtig in tot zijn recht komt. Wij geven u graag advies Bij vragen kunt u bellen naar 0317 - 41 08 35 of mail ons op [email protected]. We helpen u graag verder.

Ontdek ook onze kamerplanten