• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloembakken Wageningen

Voor bloembakken in Wageningen ben je bij Tuincentrum De Oude Tol aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment bloembakken, potten voor binnen en buiten in diverse maten, kleuren en materialen, geschikt voor alle mogelijke toepassingen. Planten in potten en bloembakken hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond en is er veel kwaliteitsverschil. Laat je daarom goed adviseren door ons vakkundig personeel.

Elho bloembakken

In ons tuincentrum in Wageningen, nabij Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Ede verkopen wij een ruim assortiment Elho potten. De populaire Elho bloembakken en potterie zijn beschikbaar in diverse kleuren, maten en vormen. En het Elho assortiment loopt steeds verder uit. Elho zweert bij kunststof, al zolang als ze bestaan. En dat doen ze niet voor niets. De hoogwaardige kunststof die gebruikt wordt heeft namelijk heel veel voordelen: Zo is het lekker licht, 100% waterdicht, vorstbestendig, sterk, kleurecht en goed schoon te houden.

Capi bloembakken

Naast Elho potten verkopen wij ook Capi (Capitol Ornaments). De producten van Capi zijn te herkennen door de natuurlijke uitstraling. Alle producten worden handmatig vervaardigd en doorlopen verschillende afwerkingsniveaus zodat elk product uniek is. Een groot deel van de collectie is vorst- en vochtbestendig. Capi geeft op elk product een garantie van 3 jaar. Capi Europe was één van de eersten die met deze lichtgewicht producten op de markt kwam.

Meer weten over bloembakken en bloempotten?

Het vakkundig personeel van Tuincentrum De Oude Tol in Wageningen kan je alles vertellen over bloembakken en bloempotten. Buitenkeramiek is bijvoorbeeld grover dan de series voor binnen. Als je een gat vindt in de bodem, dat wijst dit erop dat het meestal om buitenpotterie gaat. De geglazuurde variant kan in de winter blijven staan. Terracotta bakken zijn in kwaliteit zeer verschillend en kunnen daardoor niet altijd buiten blijven staan.

Bloembakken kopen in Wageningen

Bekijk het assortiment potterie in ons tuincentrum in Wageningen!

Naast bloembakken van keramiek hebben we bloembakken en potten van hout, kunststof en meer in ons tuincentrum in Wageningen staan.  Raadpleeg  de assortimentpagina voor een overzicht van de verschillende soorten potten en bakken die we in ons assortiment hebben.

Lees meer over onze bloembakken