• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Potterie Veenendaal

Op onze afdeling potterie in ons tuincentrum nabij Veenendaal, bieden we een ruim assortiment van potten en bakken voor uw planten. We hebben een groot assortiment in diverse maten, kleuren en materialen, geschikt voor alle mogelijke toepassingen. Planten in potten hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond. Laat je daarom goed adviseren door ons vakkundig personeel.

Wij helpen je graag!

Het vakkundig personeel van ons tuincentrum nabij Veenendaal kan je alles vertellen over potterie. Buitenpotterie is vaak grover dan de series binnenpotterie. Als je een gat vindt in de bodem, dan wijst dit erop dat het meestal om buitenpotterie gaat. Mocht het veel regenen dan kan het water er aan de onderkant uit lopen. 

Elho potterie

In ons tuincentrum in Wageningen, nabij Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Ede verkopen wij een ruim assortiment Elho potten. De populaire Elho bloembakken en potterie zijn beschikbaar in diverse kleuren, maten en vormen. En het Elho assortiment loopt steeds verder uit. Elho zweert bij kunststof, al zolang als ze bestaan. En dat doen ze niet voor niets. De hoogwaardige kunststof die gebruikt wordt heeft namelijk heel veel voordelen: Zo is het lekker licht, 100% waterdicht, vorstbestendig, sterk, kleurecht en goed schoon te houden. 

Capi potterie

Naast Elho potten verkopen wij ook Capi (Capitol Ornaments). De producten van Capi zijn te herkennen door de natuurlijke uitstraling. Alle producten worden handmatig vervaardigd en doorlopen verschillende afwerkingsniveaus zodat elk product uniek is. Een groot deel van de collectie is vorst- en vochtbestendig. Capi geeft op elk product een garantie van 3 jaar. Capi Europe was één van de eersten die met deze lichtgewicht producten op de markt kwam.

Potterie kopen bij Veenendaal

Kom naar ons tuincentrum nabij Veenendaal!

Ben je op zoek naar binnen potterie of buiten potterie en woon je in Veenendaal of omstreken? Kom naar Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen voor een ruime keuze. Net even anders!