• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Laarzen en klompen

In ons gezellige tuincentrum vind je niet alleen het basisassortiment tuinplanten, tuingereedschap, potgrond en potterie. Ons assortiment wordt alsmaar breder. Wij verkopen daarom onder andere laarsjes, klompen en kinderlaarsjes. Naast diverse standaard laarzen verkopen wij ook moderne laarzen die niet alleen handig zijn voor in de tuin, maar ook nog eens leuk eruit zien. Ook tuinhandschoenen hebben wij in diverse kleuren en maten & in het najaar verkopen wij ook trendy mutsen, sjaals en handschoenen.

Elektrisch gereedschap

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Klompen kopen in Wageningen 

Ben jij op zoek naar ouderwetse houten klompen, stevige schoenklompen, veilige veiligheidsklompen of praktische tuinklompen? Dan ben je bij tuincentrum Oude Tol aan het juiste adres. Je vindt hier kwalitatieve laarsjes en klompen in allerlei maten, vormen en kleuren van verschillende materialen en merken.

Kinderklompen voor de tuinliefhebber

Kinderlaarsjes zijn enorm schattig en leuk. Ouders die deze schoenen nog vaak dragen, vinden het vaak erg belangrijk dat ook hun kinderen kennismaken met dit unieke schoeisel. Door de jaren heen, zijn er enorm veel verschillende soorten klompen en kinderlaarsjes op de markt verschenen. Daarom onderscheiden we dan ook de standaard klompjes voor kinderen van de meer bijzondere exemplaren die zijn terug te vinden hier in het assortiment van De Oude Tol. Kies je ervoor om jouw klompen bij ons te kopen? Reken dan op kwalitatieve klompen die beschikken over een unieke uitstraling! 

Vind jouw favoriete kleur kinderklompen

De verschillende uiteenlopende kleuren kinderklompen zullen jou gelijk opvallen wanneer je bij ons tuincentrum langs komt in Wageningen. Voor welke kleur kiest jouw kindje? Groen, wit, roze, rood of toch liever paars? Welke van deze kleuren jouw voorkeur heeft, is uiteraard persoonlijk. Sommige ouders vinden de vrolijke uitstraling van een kinderlaarsje namelijk belangrijker en andere mensen geven liever de voorkeur aan een neutraal design. Voor welke van de verschillende kleuren jij uiteindelijk gaat kiezen is nog maar zeer de vraag, maar wij bieden jou op dit vlak in ieder geval een enorm aanbod aan mogelijkheden. Woon je nabij Nijmegen, Ede of Arnhem? Kom dan gezellig langs en kom het aanbod tuingereedschap bekijken. 

Kinderlaarsjes verkrijgbaar in diverse stijlen 

Zoals we net zeiden, zijn onze kinderklompen verkrijgbaar in enorm veel verschillende kleuren, máár er is meer dan dat. Buiten de ruime keuze aan kleuren, wordt ook gebruikgemaakt van verschillende stijlen zodat er altijd voor ieder wat wils is. Zo kun jij kiezen om kinderklompen in huis te halen die zijn voorzien van een bies, maar behoren ook hartjes evenals sterretjes en een leeuw tot de mogelijkheden. Voor welke stijl jij ook gaat, het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer je dit hier doet bij De Oude Tol. 

Tuinklompen voor kinderen volop verkrijgbaar

Wil je de traditie in ere houden of wil je klompen kopen omdat je dat nu eenmaal heel leuk vindt, bij Oude Tol ben je ongetwijfeld aan het juiste adres. De klompjes van ons zijn vrijwel allemaal beschikbaar vanaf schoenmaat 20, dus te gebruiken voor grotere baby's en baby's vanaf ongeveer 10 maanden oud. Ook zijn er geboorteklompjes beschikbaar, leuk als aandenken voor jouzelf, de hele familie of de vriendenkring. Ook voor bewatering, handgereedschap en bestrijdingsmiddelen hoef je niet verder te zoeken! Graag tot ziens.