• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Kamerplanten

Kamerplanten

Als u in Gelderland woont en op zoek bent naar mooie kamerplanten om uw woning mee op te fleuren komt u natuurlijk snel langs bij Tuincentrum De Oude Tol. Al jaren specialiseert De Oude Tol zich namelijk in het kweken, verzorgen en verkopen van de mooiste kamerplanten van Wageningen, Arnhem en omstreken. Waar u ook naar op zoek bent, hier in de prachtige kamerplantenwinkel vindt u het gegarandeerd. Kom gerust eens langs en bekijk ons uitgebreide assortiment makkelijke kamerplanten, hippe kamerplanten en goedkope kamerplanten en kies de kamerplant die bij u past! 

Klik hieronder op uw regio en kom meer te weten over ons tuincentrum en onze kamerplanten bij u in de buurt.

 

Ontdek onze prachtige kamerplanten

  • Luchtzuiverende wondertjes: Breng de natuurlijke luchtzuivering naar uw huis met onze selectie van luchtzuiverende kamerplanten. Adem gemakkelijker en geniet van een gezondere leefomgeving.
  • Eenvoudig te onderhouden: Niet alle planten vragen evenveel zorg. Ontdek onze collectie kamerplanten die weinig onderhoud vereisen en toch een groots effect hebben op uw interieur.
  • Tropische verrassingen: Voeg exotische charme toe aan uw woning met onze prachtige tropische kamerplanten. Creëer een ontsnapping naar het paradijs, midden in Wageningen.

 

Kiezen voor Tuincentrum De Oude Tol

  • Kennis van het lokale klimaat: Wageningen heeft een uniek klimaat, en onze deskundige tuinders weten precies welke kamerplanten hier het beste gedijen. Laat ons u helpen bij het kiezen van de juiste planten die de frisse lucht van buiten naar binnen brengen.
  • Gegarandeerde kwaliteit: Onze toegewijde zorg voor onze kamerplanten zorgt ervoor dat we alleen de gezondste en mooiste exemplaren aanbieden. Bij Tuincentrum De Oude Tol staan we garant voor de kwaliteit en tevredenheid van onze klanten.
  • Groen advies op maat: Of u nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of een beginnende groene vingers heeft, ons behulpzame team staat klaar om u te adviseren over de verzorging en styling van uw kamerplanten. We delen graag onze passie voor groen met u.

 

Bezoek ons tuincentrum

Breng een bezoek aan ons sfeervolle tuincentrum in Wageningen en laat u betoveren door ons uitgebreide assortiment kamerplanten. U vindt ons op Grintweg 360 te Wageningen, en we zijn geopend op maandag t/m zaterdag, zie openingstijden. Ons enthousiaste team staat klaar om u te inspireren en te begeleiden bij het maken van uw keuzes.

Plan uw route